Camp 3

Hej på er.
Vi genomför prepcamp 3 som vår GM säger. Har vart 10 dagar i Pajulahti o nu strax utanför Johans hemstad Lappenranta eller vad den heter :-)
Mycket träning och match mot SKA St Petersburg som slutade 2-2 o sen förlust på straffar. Det var en bra match med högt tempo. Sedan vidare till mer träning :-)
 
Igår så fick jag trevligt besök av familjen Larsson. Sånt uppskattas nu när man inte har någon svensk att umgås med på regelbunden basis. Vi drog iväg och käkade en bra middag och snackade massa minnen och vad som händer i Ryssland/Finland, O Johan du har helt underbara föräldrar! Önskar dej största lycka till i Finland!
 
Precis hemkommen från match 3. Vi mötte JYP och vann med 4-0. Märktes att JYP bara har vart på is en vecka, minns när vi mötte dem förra året med HV i CHL. Vi blev helt överkörda på bortaplan, skridskostarka och aggresiva var rätt melodi mot oss då. Men som sagt nu bara en vecka på is mot oss som har kört dubbla ispass i snart en månad. Det blir viss skillnad då. Lyckades peta in en puck idag för övrigt, kul att berätta sånt. Det händer ju inte så värst många gånger per säsong :-)
 
Imorgon är det sista matchen på våran tripp. Vi möter Johan Larssons Saipa. Jag ska inte spela då vi har 6 femoor på plats och 2 femmor får stå över varje match o imorgon så var det våran femmas tur att vila. Eller vila och vila, dom 10 som inte spelar får köra som fan på isen så det är inte direkt så att man vill missa matcher :-)
 
Till sist: Stort grattis och lycka till åt mina vänner Pettan och Melle som öppnat sin restaurang El Gordo.
Jag kommer och provsmakar så fort jag kommer hem, Räknar såklart med att det är gratis!!! :-)))
 
 
// MK25

Kommentarer:

1 Anonym:

Kul att få prata lite svenska o träffa gamla vänner ja det verkar tufft men du fixar det kram

Kommentera här: